Hovederne bag konceptet

Mask-Group-33.png

Johan Poulsen

Stifter

Produktansvarlig

Besøg vores Facebook-side

Mask-Group-32.png

Nick Severinsen

Stifter

Daglig leder

+45 3125 1963

Konceptet bag Lægelageret

Hvorfor Lægelageret?

Konceptet bag Lægelageret opstod fordi mange klinikker har erfaret, at det er billigere at købe sine produkter hos forskellige leverandører, da udbydere har stor variation i pris og kvalitet. Vi har valgt at samle de bedste produkter og priser ét sted, så klinikken sparer dyrebare ressourcer i det daglige. Konceptet skal komme alle til gode i den danske sundhedsektor!

Vi har samarbejdet med flere danske klinikker, hvor alle har manglet en ressource som varetager at indhente og forhandle sig til de absolut bedste priser i Europa!

Nu har de fået Lægelageret.

Hvordan gør vi?

Vi overvåger
markedet af
forbrugsartikler i Europa…

forhandler os til de
bedste priser…

importerer til
vores lager i
Danmark…

Group-444.png

…og tilbyder vores
medlemmer de priser
og fordele vi
forhandler os frem til.

Medlemsfordele

Europas laveste priser

Som medlem får du de laveste priser i Europa. Konceptet er at vi gennem forhandlinger med producenterne opnår en stor samlet besparelse, som vi giver videre til vores medlemmer.

Spar dyrebar tid

Vi har forhandlet for dig, hvilket sparer jeres klinik for unødig tid. Ved konstant at overvåge markedet i hele Europa sikrer vi et sortiment af kvalitetsprodukter til Europas laveste priser for dig.

Faste lave priser til alle

Dine nuværende leverandører tilbyder typisk visse produkter billigt. Den besparelse du får tjenes så ind på øvrige produkter eller på en kunde som ikke opnår samme rabat. Hos os får alle medlemmer den samme lave pris.

Hvad gør vi for at sikre
kvaliteten på vores
produkter?

Vores hverdag går med at anvende avanceret søgeteknologi til at overskue markedet i Europa, forhandle distributøraftaler og importere til vores lager i Danmark.

Vi skiller os ud ved at have et koncept med dynamisk tilgang til produktsortimentet, hvor vi tilstræber at nå optimal sammenhæng mellem lav pris og høj kvalitet. Dette faciliterer vi ved en vedvarende overvågning af hele det Europæiske marked for engrossalg af lægeartikler.

Dit medlemskab muliggør et langt større fokus og en øget opmærksomhed på dette, i forhold til hvad du kan formå som klinik alene. Et kontingent besparer således både dyrebar tid og penge for dig.

johan.jpg

Jeres vision er vores mission

“Visionen for lægefaglige klinikker må være at leve op til det store ansvar som ligger i at rådgive og behandle den almene borgers sundhedsproblematikker. Dette skal ske med sammensætningen af et højt fagligt niveau og tæt nærvær med den enkelte patient.

Vores fornemmeste opgave i konceptet er at aflaste jeres personale hvor vi kan, så i kan holde fokus på de vigtigste arbejdsprocesser i hverdagen. Vi fortsætter med at udvikle os, til fordel for alle som har deres gang i den danske sundhedssektor”.

– Johan Poulsen, Dermatolog og medstifter af Lægelageret

Konceptet med miljøet i fokus

Miljøbevidsthed er et stort emne hos os i den daglige drift og en stor del af konceptet.

Vi forsøger hele tiden at forbedre os selv i forhold til at levere den bedst mulige løsning for vores medlemmer, samtidig med at have fokus på at skåne miljøet. 

  • Miljøvenlig logistik
    Vi får leveret større partier ad gangen til vores lager med vejtransport istedet for fly.
  • Kunder og fragt
    Vi anbefaler vores kunder maksimalt at bestille én gang om måneden fra vores lager, og bestræber os på at imødekomme klinikkens behov for varesortiment, så der ikke skal bestilles og leveres fra andre leverandører.
  • Miljøvenlige produkter
    Flere produkter i vores sortiment er produceret af genbrugsmateriale, som fuldt ud lever op til vores kunders kvalitetspræferencer.